به گزارش مات و براق به نقل از ستاد خبری هفتمین نمایشگاه بینالمللی کاغذ و مقوا ، کارتن ، فرآورده ها سلولزی و ماشین آلات مربوطه، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیما گستر با بیان اینکه مجموعهاش امسال نخستین حضور خود در هفتمین نمایشگاه کاغذ و مقوا را تجربه خواهد کرد بیان داشت که برگزاری کارگاههای آموزشی، کنفرانسها و رویدادها با حضور بزرگان صنعت میتوانند زمینه رشد و رونق هرچه بیشتر این نمایشگاه را فراهم کنند.
رضا فتحی مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیما گستر در گفتوگو با ستاد خبری هفتمین نمایشگاه بینالمللی کاغذ و مقوا، کارتن، فراوردههای سلولزی و ماشینآلات مربوطه اظهار داشت: شرکت صنایع پتروشیما گستر 20 سال است که در زمینه سنگزنی و ترشکاری فلزات کار میکند. انحصار بزرگترین دستگاه سنگزنی ایران به طول 12 متر با توانایی سنگزنی CNC اکنون در اختیار ما قرار دارد. همچنین مجموعه ما تاکنون با بزرگترین مجموعههای کارتنسازی و کاغذسازی کشور مانند مجموعه راشا کاسپین همکاری داشته است.
وی ادامه داد: شرکت صنایع پتروشیما گستر به دلیل برخورداری از دستگاههای خاص روابط نزدیکی با بزرگان صنعت کاغذ و مقوا دارد؛ حتی ما با مشورت این عزیزان تصمیم گرفتیم که صفر تا صد خط تولید کارتن و کاغذ را در ایران راهاندازی کنیم که با استقبالشان مواجه شد.
فتحی اذعان داشت: مهمترین مشکلی که مجموعه ما با آن روبرو است؛ حضور افراد غیرمتخصص و بهاصطلاح کارگاههای زیرپلهای است که بهصرف خرید یک دستگاه وارد بازار شدهاند و با قیمتشکنیهایی که انجام میدهند بازار را خراب کردهاند. این افراد مانعی بر سر راه شرکتهایی هستند که در این زمینه دارای قدمتی طولانی هستند و به شکلی حرفهای فعالیت میکنند.
مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیما گستر با بیان اینکه این مجموعه اولین دورهای است که در نمایشگاه کاغذ و مقوا شرکت خواهد کرد، گفت: ما در ادوار گذشته بهصورت بازدیدکننده حضور داشتیم. هدف ما از شرکت در این رویداد بهعنوان غرفهگذار ارائه مزیت رقابتی شرکتمان به افرادی است که آشنایی چندانی با فعالیت و اقدامات ما ندارند. ازآنجاکه پدران ما در این صنعت بیشتر بهصورت سنتی فعالیت کردهاند، ما تصمیم داریم که بهمنظور دستیابی به بازارهای بزرگتر و آشنایی با شرکتهایی که در حوزه کاغذ و مقوا فعالیت دارند و به عبارت دقیقتر گسترش بازار هدف، در این نمایشگاه شرکت کنیم.
فتحی ادامه داد: یکی از انتقادات بنده به این نمایشگاه عدم حضور شرکتهای بزرگ کاغذسازی است. بیشتر غرفهگذاران در این رویداد را کارتنسازان و ماشینسازان تشکیل میدهند که اگرچه خوب است اما حضور بزرگان صنعت نیز میتواند بر غنای این رویداد بیفزاید. پیشنهاد میکنم مجریان نمایشگاه با برگزاری کارگاههای آموزشی، کنفرانسها و ایونتهای (رویدادهای) مختلف در جریان برگزاری نمایشگاه و دعوت از بزرگان صنف زمینه رونق و شکوفایی هرچه بیشتر آن را فراهم کنند.
گفتنی است که هفتمین دوره نمایشگاه بینالمللی کاغذ، مقوا، کارتن، فراوردههای سلولزی و ماشینآلات مربوطه از ۹ تا ۱۲ مردادماه در مرکز دائمی برگزاری نمایشگاههای بینالمللی تهران برپا خواهد شد.