رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران: تشکیل کارگروه مشترک وزارتخانه‌های فرهنگ و صمت راه‌حل مسئله برق چاپخانه‌ها است

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران خواستار تشکیل کارگروه مشترک بین وزارتخانه‌های فرهنگ و صمت برای حل مشکل تعرفه برق صنعتی برای چاپخانه‌داران شد.

به گزارش مات و براق، احمد ابوالحسنی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با اشاره به گلایه برخی چاپخانه‌دارن از افزایش قیمت برق، عنوان کرد: در یک بازه زمانی، همه رسته‌ها و فعالان صنعت چاپ در اداره بیمه تا پنج نفر معافیت داشتند، اما چهارپنج سال پیش گفتند که چاپ سیلک یا در حوزه چاپ حروفچینی مشمول این معافیت نمی‌شود، زیرا دولت، باید پولی برای این موضوع پرداخت می‌کرد، اما محقق نشد و به همین دلیل سازمان تامین اجتماعی این مشمولیت‌ها را به مرور حذف کرد.

وی ادامه داد: موضوع افزایش تعرفه برق صنعتی از سال ۱۳۹۸ مطرح شده بود اما سال گذشته در بودجه آمد، برای اینکه بتوانند صنعت برق را به‌روز کنند و در آن سرمایه‌گذاری شود، تعیین شد که تعرفه، مقداری اقزایش پیدا کند، علاوه‌براین قرار شد برق صنعتی برخی چاپخانه‌ها که تعرفه صنعتی پرداخت می‌کنند اما پروانه صنایع ندارند و جواز صنفی دارند، قطع شود.

ابوالحسنی با بیان اینکه قرار شد برق صنعتی حذف شود و تعرفه‌ها افزایش پیدا کند، افزود: طی دوسه سال اخیر از این موضوع مطلع بودیم و برای کمک به فعالان صنعت چاپ در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موضوع را مطرح کردیم تا بتوانیم برای واحدها پروانه صنایع بگیریم.

به‌گفته وی، خوشبختانه پیش از این در دهه ۶۰ پروانه صنایع برای چاپخانه‌ها صادر شده بود، اما متاسفانه کمکی در این حوزه نشد، به همین دلیل مسئله را در کارگروه‌های اجرایی اتاق اصناف مطرح کردیم و توانستیم این موضوع را جا بیندازیم، چاپخانه‌هایی که بیش از ۵۰ نفر هستند و نمی‌توانند به مکان‌های صنعتی بروند، بتوانند پروانه صنایع بگیرند.

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران از تصویب این موضوع و ارجاع آن به استانداری تهران خبر داد و گفت: در رایزنی‌های بعدی توانستیم تعداد کارگران چاپخانه‌ها را به ۳۰ نفر هم برسانیم و نامه به وزیر صمت و وزیر کشور ارائه شد اما پس از آن رئیس جمهور، شهید شد و کارها معوق باقی ماند.

وی با بیان اینکه در دولت جدید در رایزنی با مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دنبال حل مسئله هستیم، ادامه داد: اعلام کردیم، با توجه به اینکه متولی صنعت چاپ وزارت فرهنگ است، در تعاملی با وزارت صمت موضوع پروانه صنعتی چاپخانه‌ها در قالب یک کارگروه مشترک حل شود.

کلانتری افزود: همه مسئولان باید در کنار چاپخانه‌داران قرار گیرند تا این مسئله در هیئت وزیران مطرح شود و با توجه به چند بعدی بودن صنعت چاپ در حوزه فرهنگی، اقتصادی و تولیدی با دستور وزیر نیرو، تعرفه برق به روال سابق برگردد؛ همچنین تا پایان سال، تنفسی به چاپخانه‌ها داده شود تا موضوع پروانه صنعتی واحدها حل شود.

وی با طرح این موضوع که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی باید مسئله صنعتی بودن چاپ را اصلاح کند، گفت: اگر مسئله برق صنعتی حل نشود، قیمت تمام شده محصول چاپی افزایش پیدا می‌کند و این مسئله بر مصرف‌کننده نهایی و افزایش بهای کالا تاثیر دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 2 =

اخبار پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × دو =